You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Pozíció
Fogorvos
Tanulmányok
Semmelweis Orvostudományi Egyetemen (1999)
Leírás

1999-ben végeztem a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen. Szakmai fejlődésem alapjait Prof. Dr. Windisch Péter irányítása alatt szereztem meg. Ezt követően nyitottam meg magán orvosi praxisomat 2001-ben. Alap szakvizsgám 2001-ben, konzerváló fogászat és fogpótlástan szakvizsgám 2005-ben, a paradontológiai szakvizsgát pedig 2008-ban szereztem meg.

Megkülönböztetett figyelemmel kezelem a fogágybetegségeket, hisz a fog tartószerkezetének sérülése, csak a fog belső gyógyítása sikertelenséget eredményez. Emiatt a fog körüli szövetekkel is gondosan foglalkozom. 2010-2011-ben sikeresen elvégeztem a németországi endodonciai képzést, a Curriculumot, mely után Magyarországon először bevezettem a mikroszkópos gyökérkezelést.

A mikroszkóp számomra szerelem, mely azonnal megbabonázott, mikor segítségével belenézhettem egy fogba. Gyönyörködtet a hihetetlen anatómia, hogy minden fog egy-egy „csoda”. Épp ezért minden eset lenyűgöz. Talán ez a hihetetlen vonzalom is hozzájárul precizitásomhoz, mely véleményem szerint a sikeres kezelések alapjait nyújtja.

A mai nemzetközileg elfogadott legújabb kezelési módokat és technikákat alkalmazom, és úgy gondolom elmondhatom, szakmai tudásom naprakész, hisz számos nemzetközi kurzuson bővítem tudásom folyamatosan. Elhivatottságom, kíváncsiságom következménye, hogy minden új műszer lázba hoz, így rendelőnk a legújabb diagnosztikai eszközökkel felszerelt, minden igényt kielégítő kis sziget. Büszkeséggel tölt el reggelente belépni erre a munkahelyre, ahol a legjobb kollégákkal, asszisztensekkel dolgozhatom együtt, akik a munkájuk iránti maximális szeretettel és szaktudással állnak mellettem.

Elégedett pácienseink


Nyitva tartás

Időpontok:
Hétfő-Péntek:
08:00-20:00
Bejelentkezés, időpont-foglalás

Röntgenfelvétel:
  (kötelező) Az űrlapban megadott személyes adataim kezeléséhez közvetlen üzletszerzési céllal kifejezetten hozzájárulok, az adatkezelési tájékoztatót megismertem. A hozzájárulásom visszavonásig érvényes.