You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Pozíció
Fogorvos
Tanulmányok
Semmelweis Egyetem
Leírás

Egyetemi tanulmányaimat a Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Karán kezdtem orvos szüleim bíztatására. A harmadév elvégzése után jelentkeztem át a Fogorvostudományi Karra. Döntésemet, amiben idősebb fogorvos testvérem motivált több okból hoztam meg, de végső soron a fogorvosi szakma precizitása és tökéletessége vonzott. Már kisgyermek koromban is nagyon szerettem legózni, makettezni és ez azt a manualitást alapozta meg, ami visszaköszön a fogorvosi hivatásban is.

Nagy örömmel töltött el, amikor rátaláltam erre a rendelőre, hiszen elsődleges célom a mikroszkópos gyökérkezelés elsajátítása, és itt minden adott ahhoz, hogy a legjobbtól tanulhassak a legmodernebb eszközökkel és a legújabb technikákkal. Már az első perctől kezdve nagyon szimpatikus volt a rendelő, ez egy nagyon lendületes és vidám csapat.

A fogorvosi székbe sokszor nagyon nehéz beülni, sokunkat félelemmel tölt el még csak a fogorvosra gondolni is. Kiskoromban ugyan a fogorvostól nem, de a tűtől és az injekciótól szinte rettegtem, így messzemenően azonosulni tudok a szorongó páciensekkel. Úgy gondolom, hogy az empátia mellett a jó kommunikációs készség is elengedhetetlen a félelem enyhítésére, a feszültség oldására a beszélgetés a legjobb eszköz. De persze a humor sem maradhat el, amivel talán egy kissé feledtethetni tudom a pácienseimet arról, hogy hol is vannak.

Nagyon fontos számomra a megelőzés, hogy a kezdeti kiinduló szuvasodásokat még időben elkapjuk és kisebb tömésekkel orvosoljuk. Odafigyelek pácienseim szájhigéniének javítására és fenntartására rendszeres fogkőeltávolítással és az egyénre szabott fog és szájápolás kialakításával.

A munka mellet nagyon fontos számomra a családdal töltött minőségi idő, valamint a sport. Nyolc éve már, hogy versenyszerűen tollaslabdázom, egyetemi éveim alatt a SOTE színeiben egyetemi bajnokságot nyertem, és kétszer is megkaptam a jó tanuló, jó sportoló elismerést.

Elégedett pácienseink


Nyitva tartás

Időpontok:
Hétfő-Péntek:
08:00-20:00
Bejelentkezés, időpont-foglalás

Röntgenfelvétel:
  (kötelező) Az űrlapban megadott személyes adataim kezeléséhez közvetlen üzletszerzési céllal kifejezetten hozzájárulok, az adatkezelési tájékoztatót megismertem. A hozzájárulásom visszavonásig érvényes.