Gócbetegségek kezelése

A gócos fogak a szervezetre veszélyt jelentenek. Ízületi panaszokat, szív és érrendszeri megbetegedést, agyvérzést, koraszülést is okozhatnak.

Mi a góc?

Ez alatt a fertőzéses eredetű gócot értjük, a szervezet egy rejtett helyén elzárva, folyamatosan meglévő fertőzést.

Gócnak számítanak a rosszul gyökérkezelt fogak, a nem tiszta felszínű fogak, amelyek gyulladt ínyt, fogágybetegséget és tasakot okoznak. A tasakban lévő baktériumok toxinokat termelnek, lerakódnak az ízületekben, a szívbillentyűkön, és felesleges baktérium terhelést okoznak a szervezetnek. Mi kikezeljük a fog- és fogágy eredetű fertőzést.

Áraink

Íme egy fertőzött gyökértömés, foltos hajhullással. Góc pozitív fog. A páciens a gyökértömés cseréje után meggyógyult.hajhullás

Görbe gyökércsatorna újragyökérkezelése:gyökérkezelés

Gyakori kérdések és válaszok a gócbetegségek kezeléséről

KÉRDÉS: A kezelés  után megszűnnek a gócos panaszaim?

 VÁLASZ: A gócbetegség akkor szűnik meg, ha a pontos kiváltó okot szüntetjük meg. Ez esetben mi minden fogeredetű okot igyekszünk megszüntetni, és ha ezáltal megszűnnek a panaszok, akkor egyértelmű volt a fogászati eredet. Előfordulhat azonban, hogy ezután sem szűnnek a panaszok, akkor a szervezet más területén lehet a betegség oka, melyet ki kell vizsgálni (belgyógyászat).


  Amennyiben további kérdése merült fel, legyen szíves kollégáinkat megkeresni az alábbi elérhetőségek valamelyikén: kapcsolat