Rólunk mondták

 

Kedves Dr. Jeney Judit!

Azért írok mert szeretném megköszönni, hogy eljött Szegedre előadást tartani. Nagyon jó volt az előadás és szerintem egyedülálló amit tetszik csinálni!


 

Kedves Judit!

Nagyon szépen köszönöm a lelkiismeretes munkátokat. Fantasztikusak vagytok!
Jól esett, hogy felhívtál este és a kollegáid is kedvesek, udvariasak, figyelmesek.
Örülök, hogy megismerhettelek Benneteket.
Köszönök mindent!


 

Köszönöm. S nagy-nagy elismeréssel vagyok a tudásod, munkád minősége iránt és az összes értékért, amit teszel , létrehoztál és képviselsz. Ezt nem volt módom eddig elmondani.


Drága Judit, örökre köszönöm a csoda építészmunkádat!
A legjobb ember vagy a világon!
Gondoskodó és biztonságot adó. Köszönlek!

T.B.”


 

Köszönöm szépen Juci!
És azt is, hogy személyedben olyan fogorvost ismerhettem meg akihez szívesen
megyek! Aki ismer az tudja, hogy a fogorvosom a nőgyógyászom és az állat
orvosom 🙂 kiválasztásában nagyon körültekintő vagyok. A személyiség
mellett a szakmai hozzáértés kéz a kézben kell, hogy járjon. Nálad is
megtaláltam 🙂

B.M.”


 

Kedves Juci!
Köszönöm szépen a kíváló szakmai munkát! Mennyire jó hogy így tetszik neked is a saját munkád!😃😃😃 Miközben munkálkodtál, az jutott eszembe, hogy ez egy igazi képzőművész foglalkozás.🙂 A te kezedből a fájdalomcsillapító szúrás pedig mámoros és mennyei érzés…😆😆😆

P.T.”


“Szia,

tünet- és panaszmentes vagyok, te pedig nagyon ügyes! Köszönöm!

B.T.”


 

 “Ezúton is szeretném megköszönni Juditnak a foggyökérkezelést, csak jelezném, hogy teljesen jól vagyok..

Köszönettel: V.H.”


 

“Jucikám!

Szeretném megköszönni hogy mindig figyelemmel kíséred fogazatom állapotát.

Nagyon jó választás volt Részedről Szeszták doktornő kiválasztása és alkalmazása.
Hálás vagyok Neki, hogy olyan profi módon oldotta meg 24 premolarisom tömését, a gondos kezelést, a maximális humánumot. Olyan “könnyű keze” van, mint Neked. A fogam tünetmentes.”
P.E.


“Fantasztikusak a fotók is, még mindig a hatása alatt vagyok! Nem tudtam, hogy a fogászat lehet ilyen lenyűgöző!!
Nagyon várom a következő alkalmat!”
Sz.A.


 

“Kedves Panna,

Először is szeretném megköszönni a fantasztikus kezelést és erőfeszítést, amit múlt héten Tőled és a Hölgyektől a rendelőben kaptam és tapasztaltam. A csapatmunka és odafigyelés lenyűgöző volt és meghozta az eredményt.

Erősen duzzadt és fájó arcom mára már csak emlék, a repülőutat visszafele meg sem éreztem.”


“Köszönöm teljesen rendben van a fogam, semmi érzékenység, semmi fájdalom. Üdvözlöm Judit doktornő arany kezeit. “


“Üzenem a Doktornőnek, arany keze van, mintha mi sem történt volna tegnap. “


“Mérhetetlenül kedves doktórnő (Balla Ágnes), élmény volt az egész vizsgálat. Köszönjük ezúton is! Csak ajánlani tudom mindenkinek!”
Zsuzsanna


“Jeney Doktornő tudása megkérdőjelezhetetlen, amit a páciens kérdez, ő készséggel felel mindenre. Nagyon elégedett vagyok az ellátással, még biztosan igénybe fogom venni a rendelést!”
Anna


“Maximális odafigyelés. Köszönöm”
Judit


“Körültekintő diagnosztikai elemzés”
Gábor


“Tisztelt Endocenter munkatársak, Mindenki!
Tegnap jártam Önöknél 7 éves lányommal, akinek egy strandi csúszdán letört a maradandó fogából egy darab.
Azért írok Önöknek, hogy megköszönjem azt a mérhetetlen kedvességet és profizmust, amit egész idő alatt, az érkezésünktől a távozásunkig kaptunk a recepciós hölgytől kezdve az asszisztens hölgyön át Dr. Balla Ágnes doktornőig.
A kezdeti ijedtség után álmomban sem mertem volna gondolni, hogy már az első látogatásunk alkalmával úgy jövünk ki a rendelőből, hogy teljesen ellátták: megvolt az állapotfelmérés, a röntgen, és a gyönyörűre sikerült fogépítés is.
Soha nem találkoztam még ennyire gyerekbarát emberekkel egy rendelői környezetben. Ez a hely az, ahol még az a kisgyerek is megnyugszik, aki félve érkezik a fogorvoshoz.
Szóval le a kalappal Önök előtt!
Nagyon hálás vagyok! :)”


 “Köszönöm szépen a kedvességet, odafigyelést! Tegnap beszéltem Önökkel telefonon! A gyökértömött fogam nem fáj, a leghátsó hetes sem érzékeny most, remélem megússza és nem kell azt is gyökérkezelni!
Ui.: nincs hozzátok hasonló fogorvosi rendelő, ahol ilyen figyelmesek, kedvesek a betegekkel! Hálás köszönet ezért és mindenért!”


“Kedves Endocenter!
Tegnap voltam Nálatok az akut, gyökértömött fogammal, és hihetetlenül lenyűgöző volt a profizmus, a fogadtatás, meg minden. Nagyon köszönöm az alapos vizsgálatot, és teljeskörű tájékoztatást. Amit a neten olvastam igaznak bizonyult, nekem is leesik az állam, és tátva marad a szám a profizmustól. Minden jót Nektek!”
V.M.


“Köszönettel tartozom az Endocenter dolgozóinak, de legfőképpen Dr. Jeney Judit doktornőnek fogaim megmentéséért. Az átélt fogászati kezelések után biztosan állíthatom, nincs még egy olyan hely, ahol az első találkozástól (időpontfoglalás, recepciós-asszisztens, orvosok, fogászati asszisztensek, kezelés, fogtechnika, rendelő, felszereltség stb.) az utómunkákig minden ilyen jól szervezetten működne, ahol a minőségi, precíz munkavégzés a legkorszerűbb technika segítségével a páciens maximális ellátását szolgálná.  Már az első benyomás (interneten találtam a fogászati centrum honlapjára) felkeltette figyelmemet.  Az internetes honlapon található tájékoztatók és fotók alapján érezhető volt számomra a profizmus, a szakmai hozzáértés, ezért bejelentkeztem konzultációra. 

A kezdeti szimpátia a személyes találkozás során sem változott meg, sőt csak jobban meggyőzött, jó helyen járok. A rendelő megnyugtató hangulata a kiszolgáló személyzet (recepciós- asszisztens) kedves, udvarias, barátságos modora és az új vendégnek járó szervezett fogadtatás jó benyomást tett rám. Meggyőződtem, hogy a honlapon lévő információk hűen tükrözik a valóságot (sajnos voltam már olyan helyen ahol a leírtak nem egyeztek meg a valósággal).
A Dr. Jeney Judit doktornővel való első találkozás és konzultáció során 100%-ban biztos voltam benne, vissza fogok jönni kezelésre. Jeney doktornő személyes kisugárzásával, természetes, közvetlen, barátságos modorával, hihetetlen lelkesedésével az endodontia és szakmája iránt lenyűgözött. A doktornő a fogmegtartó kezelések elkötelezett híve és a mikroszkópos gyökérkezelésre specializálódott, amit élet hívatásként végez. Kimeríthetetlen tudásvágya (folyamatosan képezi magát,) párosul szakmai kíváncsiságával (rendkívül nyitott a technikai újdonságokra). Kevés az a szakember, aki emberséges, akiből ennyire árad a szakma szeretete. Profizmusával, a mikroszkópos gyökérkezelés területén megszerzett tapasztalatával, tudásával, messze felülmúl minden eddigi általam ismert fogorvost. Jeney doktornő pozitív energiája, lendülete, munkájához való hozzá állása rám is azonnal hatott. Megnyugodtam, jó kezekben lesznek fogaim.
A konzultáció során számomra is érthető, azonnali, részletes és pontos diagnosztika történt klasszikus kézi fogorvosi vizsgálattal és gépi nagy felbontású 3D CBCT-vel (voltam már olyan helyen is, ahol konzultációt hirdetve azonnali kezelést kaptam és nem végeztek előtte semmilyen vizsgálatot). Minden kérdésemre választ kaptam, nagyon sok és értékes információhoz jutottam fogaim állapotáról, a részletes CT, röntgen kép alapján kezelési tervet és árkalkulációt kaptam. Kiderült megmenthetőek fogaim (kivétel 1 fog).
Ezek után izgatottan vártam az első gyökérkezelést. A kezelő hely barátságos, tiszta, rendezett, világos, jól felszerelt, a legújabb technikával, mikroszkóppal ellátott. A mikroszkópos gyökérkezelés Jeney doktornő vezetésével és közreműködésével egy rendkívül jól megszervezett team munka, ahol mindenki tudja a feladatát. Összhangban, nagy rutinnal együttműködve dolgoznak együtt. Nincs melléfogás, nincs mellébeszélés, minden kiszámított, mindenki percre pontosan figyel és csinálja precízen a rábízott feladatot. Ezek után nagyon könnyen tátva is maradt a szám. A kezelést a mikroszkópos kamerák segítségével a páciens is végig tudja követni, közben pedig többször készítenek röntgenfelvételt a minél pontosabb és tökéletesebb munkavégzés miatt. Számomra semmi kellemetlen, zavaró vagy fájdalmas dolog nem történt, a kényelmes kezelőszékben feküdve úgy éreztem magam, mintha egy 22. századi fantasztikus filmbe csöppentem volna bele. Hihetetlen, mit tud ma már a fogorvoslás, ez már a jövő generációja (korábban a régi technikával gyökér kezeltek már 3 fogamat, így volt viszonyításom). Rendkívüli tudás és technika, pontos és precíz munkavégzés, amit a gyökérkezelés során megtapasztalhattam. Hálás vagyok, hogy részesülhettem ebben a fantasztikus kezelésben.
Sajnos, ahogy az első konzultáción látható volt 1 fogamat nem lehetett megmenteni. Jeney doktornő segítséget nyújtott ebben is, egy szájsebész kollégáját ajánlotta, aki szintén rendkívül jól képzett szakember, szakmailag ugyan olyan profizmussal látott el, mint a doktornő. Köszönet érte.”
K.N.


“Szuperül éreztem magam, igazából nehéz ezt elmondani és egész biztos furcsán hangzik, főként hogy egy fogászati kezelésről van szó, de én végtelenül hálás vagyok, hogy itt lehettem és ilyen gondoskodásban volt részem. Az egy dolog, hogy mennyire kellemes itt a légkör és mennyire baráti, családias, de emellett mérhetetlenül lenyűgöz ez a szaktudás és ez a hozzáállás. Nem éreztem fájdalmat, a kezelésnek egyáltalán nem volt kellemetlen része. Talán a legelső idejövetel volt a “legrosszabb”, addig féltem… De azóta semmi. Ez egy kihúzásra ítélt fog volt, amit megmentettetek, úgyhogy nagyon-nagyon köszönöm!”

K.G.


“A gyökértömés után szinte azonnal, pár nap múlva megszűntek az ízületi panaszaim. Csodát tett a kezelés. Köszönöm!”

A.Z.


“Évek óta Dr. Jeney Judithoz járok fogászati kezelésekre. Szakmailag rendkívül felkészült, több komoly fogászati beavatkozást hajtott végre rajtam teljesen tűrhetően (fájdalom és idő szempontjából). Kifejezetten figyel arra, hogy a kezelés a lehető legkevesebb fájdalommal járjon és a betegek lelkével is foglalkozik. A kezelések alatt mindig tájékoztatott, hogy hol tartunk, mit csinál. Szeretem tudni, mi történik velem, sokkal könnyebb a kezelésen túl esni. Emberileg is nagyon rendben van, nagyon kedves, figyelmes, előzékeny. Felszerelések terén az élvonalban jár: többször mutatta, hogy milyen újdonságokat vezettek be, sőt több esetben rajtam próbált ki új anyagokat vagy fogászati eljárásokat. (Természetesen az engedélyemmel és a legkiemelkedőbb figyelem mellett.) Később kolléganője, Dr. Steinbach Panna is kezelte néhány fogamat. Róla is kizárólag pozitív véleményem van, nagyon jól elsajátította a Jeney doktornőtől kapott tudást és kiválóan alkalmazza azokat. Ő is nagyon precíz, nagyon odafigyelve, tényleg esztétikusan dolgozik. Úgy gondolom, azt is meg kell említenem, hogy Jeney doktornő minden esetben elmondja, hogy az adott kezelés miként zajlik le pontosan és ha lehetőség van rá akkor alternatívákat is felállít, amiből a beteg választhat ár, anyag és minőség szerint. Említésre méltó az is, hogy a kezelésekről mindig kaptam számlát. A légkör barátságos, mindenki kedves, néhány éve már a feleségem és a két lányom is ide jár kezelésre. Én csak ajánlani tudom!”

B.J.


“Ezúton is megköszönöm a hétfői briliáns gyökérkezelésem. Tanítani lehetne a pánikoló betegen tegnap végzett professzionális, rendkívül gyors és ami a lényeg, 98%-ban fájdalommentes beavatkozást.
Egyébként fájdalommentes gyökérkezelést sokan hirdetnek, de eddig csak az volt szerencsém tapasztalni, hogy amikor be van gyulladva, akkor az bizony elég nagy eséllyel nagyon is fájdalmas beavatkozás. Nem szeretnék azon elmélkedni, 30 évvel ezelőtt hogy zajlott egy gyökérkezelés, de tudnék szakdolgozatot írni az akkori állapotokról is…. Legyen elég röviden, hogy a 30 évvel ezelőtt zajlott fogszabályzás legkevesebb 4-6 fogamat tette tönkre annak idején, az akkori gyökérkezelési színvonal pedig sokoldalas horror történetet jelentene, ha megírnám… Nem vagyok megelégedve azzal a fogorvos tudománnyal, ami 2013-ban még mindig megszüléses típusú gyökérkezelést jelent (gyulladt fognál), de már legalább fényévekre jutott a mai színvonal, a mai orvosok módszerei attól, ami 30 évvel ezelőtt volt. Egyik-másik gyerekkori fogorvosomat szívesen felkeresném ma elbeszélgetni a “régi szép időkről”…. A víz nélküli fogfúrásokról….az injekció nélküli csillapítatlan fájdalmakról. Mintha dr. Mengele szelleme lebegett volna az akkori gyerekfogászati rendelők fölött… Akkoriban még fogkőről sem hallott senki (mi, betegek legalábbis nem) – szerintem ha 30 évvel ezelőtt lettem volna 44 éves, akkor ma már kb. fogam sem lenne. A mára viszont nagyon sok tekintetben megváltozott szemléletű fogorvoslásnak köszönhetően, azért még nagyjából működőképes fogállománnyal élek. A nulla fog és a kb 30 fog között elég nagy különbség van. Mindig a fogmegtartó kezeléseket preferáltam. 200.000 Ft az általános árakhoz képest magasnak tekinthető gyökérkezelésért a magyar jövedelmi viszonyok között (a végeredmény mégiscsak egy elhalt fog, igaz, saját fog), különösen ha egy alkalommal extra fájdalmas a beavatkozás – viszont az ilyen költségeket több évre célszerű elosztani.  Tehát ha 10 évre megmaradó fogat eredményez, akkor évi 20.000 Ft volt a beruházás.”
J.F.


„Gyökeres” változás történt a bal lábam ízületeiben, miután Panna megkezelte a bal felső hatosomat. Már évek óta tapasztaltam, hogy a bal lábam ödémásodik, a térdem különösen. Rejtélyes eredetű derékfájdalmaim is voltak lovaglás után, vagy ha kicsit többet hurcolásztam az unokáimat. A reumatológusom ki is mért csípőkopást a baloldalon, egész elkeserítő volt. Tavaly télen a bal lábam 2 cm-rel volt vastagabb a jobbnál. Minden nyomtalanul eltűnt a gyökérkezelés után, ismét fel tudok ülni a lóra, a futás is sokkal jobban megy, a térdem megint eredeti méretű. Nagyon könnyű, kellemes érzés.”

B.K.


„Tegnap kaptam meg a gyökértöméses fogamra a koronát. Mindig az volt a véleményem, hogy a profizmust az is tükrözi, hogy  kivel dolgozik együtt az ember. Nem tudom szó nélkül hagyni a fogtechnikai munkát. A koronám tökéletes. A forma, a rágófelszín, a szín, nem beszélve az okklúzióról. Nagyon jó, nagyon tetszik. Abszolút nem számítottam erre.
Természetesen mindehhez egy olyan tehetséges, ügyes  fog doki is kellett, mint Panna.”
K.V.


“Egy elrontott gyökérkezelés helyrehozatala érdekében kerestem fel a doktornőt. Dr. Jeney Judit és csapata professzionális munkát végzett, amit ezúton is köszönök. Nagyon hálás vagyok a kedves, odafigyelő stílusért. Nagyszerűen valósítja meg annak a kombinációját, hogy a rendelő hangulata és munkájuk kivitelezése kellemes, ugyanakkor minden részlet tükrözi a magas szaktudást és igényességet. Kevés orvosi rendelőben éreztem, hogy ennyire számítok. Az első pozitív meglepetés akkor ért, amikor a doktornő odajött hozzám, miközben a szükséges nyomtatványokat töltögettem és bemutatkozott. Rögtön feltűnt, hogy  a doktornő mosolya őszinte és természetes (ellentétben sok orvos műmosolyával).

Részletes tájékoztatást kaptam a gyökérkezelés kockázatairól (előző fogorvosom sajnos ezt elfelejtette). A doktornő megmutatta a CT felvételt és részletesen elmagyarázta a beteg fogam állapotát, valamint azt, hogy mit fog csinálni. Valamennyi kérdésemre türelmesen válaszolt, és aggodalmamat magyarázataival eloszlatta. Egész egyéniségéből árad a tudás és a szakmai alázat. A kezelés ára magyar viszonylatban magasnak számít, de megtapasztalva az általa használt technológiát, az alaposságát, a pontosságát és az egész csapat kedves, empatikus stílusát, megéri idejönni. Itt pontosan lehet tudni, hogy ők szakmailag megteszik a maximumot. Az sem elhanyagolható, hogy maga a kezelés nem volt fájdalmas. Arról nem is beszélve, hogy a kezelés után 4 évig kontrollálni fogja a fogam állapotát. ”

M.É.

  Amennyiben további kérdése merült fel, legyen szíves kollégáinkat megkeresni az alábbi elérhetőségek valamelyikén: kapcsolat