Miért minket?

  • Egyedülálló technikai felszereltséggel támogatott diagnosztika, amely biztosítja a legmegfelelőbb kezelést. A diagnózis felállításához speciális CBCT segítségével készítünk nagy felbontású 3D felvételeket
  • Saját fog megtartására irányuló, a foghúzást és a implantációt a lehető legtöbb esetben elkerülő kezelés. Minden esetben törekszünk a kezelések a nyugodt és fájdalommentes elvégzésére, kellemes környezetben.
  • Magas precizitású mikroszkópos gyökérkezelés, amely Magyarországon az egyik legprecízebb módon elvégzett fogászati beavatkozás. Rendszer együttműködik egy Full HD felbontású multimédiás rögzítőrendszerrel, mellyel a dokumentálást végezzük.
  • Megelőzésre koncentráló program, amely csökkenti a fogszuvasodás előfordulásának esélyét. Fogkőeltávolítás, amely megelőzi a gyulladásos fogágybetegségeket, a gingivitis és parodontitis kezelésének alapvető eleme. Hozzájárul a gyógyult állapot fenntartásához. Esztétikailag kedvezőbb képet eredményez. Segítséget nyújt a páciensnek a jó szájhigiéné eléréséhez és fenntartásához. Nem is gondolnánk, hogy az ízületi panaszok hátterében sokszor fogászati elváltozás áll.
  • Kiemelkedő szakmai színvonal Dr. Jeney Judit irányításával, aki 2010. januárjától a DG Endo tagja (Német Endodonciai Társaság).

Az általános fogászati beavatkozásokon felül fő profiljaink a legmagasabb szintű fogmegtartó kezelések, valamint a professzionális, időtálló fogpótlások, melyeknek minősége rendelőnket méltán Budapest élvonalbeli mezőnyébe emeli. Szolgáltatásaink minőségét fémjelzi, hogy az elvégzett munkára mindenkor garanciát vállalunk, ezzel is tovább támogatva nyugalmát és elősegítve bizalmát. Vezető orvosunk Dr. Jeney Judit fogszakorvos, aki hazai és külföldi munkáival, tanulmányaival, valamint szakmája iránti mérhetetlen elkötelezettségével szintén garanciát nyújt önnek!

Garanciális feltételek

  Amennyiben további kérdése merült fel, legyen szíves kollégáinkat megkeresni az alábbi elérhetőségek valamelyikén: kapcsolat